تکاب اولین تولیدکننده گوشت بوقلمون در آذربایجانغربی است

مدیر جهادکشاورزی تکاب گفت: این شهرستان با تولید سالانه بیش از 780 تُن گوشت بوقلمون، اولین و بزرگترین تولیدکننده این محصول در آذربایجانغربی است.
محسن طاهری در بازدید فرماندار تکاب از مرکز پرورش بوقلمون افزود: هم اینک سه واحد بزرگ پرورش بوقلمون با مجموع ظرفیت 25هزار قطعه جوجهریزی در این شهرستان فعالیت میکنند.
وی بیانکرد: یک جوان کارآفرین اولین تولیدکننده گوشت بوقلمون در آذربایجان غربی است و جوجههای پرورش یافته خود را به شهرهای تهران، اصفهان، زنجان و مشهد عرضه می کند.
مدیر جهادکشاورزی تکاب ادامه داد: با فعالیت 3 واحد بزرگ پرورش بوقلمون برای 12 نفر زمینه اشنغال پایدار ایجاد شدهاست.
طاهری اظهار داشت: پرورش و تولید گوشت بوقلمون از 3 سال گذشته در تکاب آغاز شده و اکنون به یک صنعت اشتغالزا و اقتصادی بخش کشاورزی در این شهرستان تبدیل شده و تکاب را به یکی از قطبهای اصلی این محصول تبدیل کردهاست.