فرماندار تکاب گفت: فرود دادن هواپیمای جاسوسی رادار گریز آمریکا در ایران اسلامی به برکت پژوهش، توان فکری و پیشرفت علمی دانشمندان ایران اسلامی امکان پذیر شد
داعی فرماندار تکاب در مراسمی که به مناسبت "هفته پژوهش" در مدرسه شهید فتاحی برگزار شده بود با گرامیداشت هفته پژوهش گفت : فرود دادن هواپیمای جاسوسی آمریکا در ایران اسلامی در سایه پژوهش ، توان فکری و علمی دانشمندان ایران اسلامی امکان پذیر شد..
فرماندار در زنگ پژوهش ، پیشرفت در عرصه های مختلف علمی از جمله هسته ای ،پزشکی ،فضایی، سلول های بنیادی و ... را نشان از توان بالای علمی دانشمندان ایران عنوان و خاطر نشان کرد: امروز فکر و اندیشه جوان ایرانی به برکت خون 320 هزار شهید افتخار آفرین شده و این نشان از تداوم راه و اندیشه حضرت امام خمینی (ره) می باشد و هم اکنون نیز ملت ایران با پیروی از رهنمود های داهیانه رهبر معظم انقلاب حضرت امام خامنه ای به این راه ادامه می دهند و می رود که این انقلاب با الهام از اندیشه های اسلام ناب محمدی جهانی گردد .
نام و نام خانوادگی (الزامی)
پست الکترونیکی (الزامی)
وب سایت
ارسال نظر به این مطلب را از طریق ایمیل به من اطلاع بدهید