qkhabar
ارسال پیامک
 جستجو
شنبه, ارديبهشت 30, 1391..:: اخبار و رویدادها::..ثبت نام كاربر  ورود به سايت
   چاپ   کمينه 

 

اخبار و رویدادها    
تعداد نظرها: 0 نظر تعداد بازدید: 423  ترجمه: English   Turkey   العربی 


حضورمدیر کل صنايع و معادن استان آذربايجان غربي در شهرستان تکاب

 داداشی مدیر کل صنايع و معادن استان آذربايجان غربي گفت: پروانه بهره برداري بزرگترين معدن طلاي كشور در شهرستان " تكاب " توسط اداره کل صنايع و معادن استان آذربايجان غربي صادر شد.
مدیر کل صنايع ومعادن استان آذربايجان غربي با بيان اين كه اين استان از حيث ذخاير طلا و توليد آن در كشور رتبه اول را دارد ، گفت: با احداث واحد فرآوري و استحصال طلا در معدن زرشوران تكاب سالانه بالغ بر 3 هزار و 600 كيلوگرم شمش طلا و بيش از يك هزار و 200 كيلو گرم نقره از آن استخراج خواهد شد.داداشی افزود :‌ معدن طلاي شهرستان تكاب با عيار 5.81 گرم در تن از 4 ميليون تن ذخيره قطعي برخودار است.
وی اضافه کرد : ‌نتايج به دست آمده از عمليات اكتشاف از اين معدن كه توسط ايميدرو انجام شده نشان مي‌دهد ميزان ذخيره احتمالي در معدن تكاب به 7ميليون تن مي‌رسد.
زين الدين داداشي ، درباره اكتشافات انجام شده درمناطق مختلف اين استان هم گفت:هم اكنون ميزان ذخاير طلاي در مناطق معدني آذربايجان غربي به 100 تن مي‌رسد اين در حالي است كه با ادامه فعاليت‌هاي اكتشافي در شهرستان‌هاي ماكو،‌سلماس،‌شاهين دژ،‌ سردشت و غيره ميزان ذخيره از رقم فوق نيز فراتر مي‌رود.
تشکیل جلسه کمیسیون کارگری در تکاب
در جلسه کمیسیون کارگری که باحضورآقای داداشی مدیر کل صنایع و معادن استان ،حبیب زاده نماینده استانداری،مقدم کیا معاون مدیر کل تامین اجتماعی استان،صدیق زاده نماینده کار و امور اجتماعی استان برگزار شده بود داعی فرماندار تکاب موضوع مشکلات کارگران برکنارشده از شرکت پویا زرکان آقدره را طرح و خواستار رسیدگی و پاسخگویی به خواسته ها ی آنها شدند.در این جلسه  اعضا بر رفع مشکلات کارگران تاکید نمودند ودر ادامه جلسه دو نفر از نمایندگان کارگران خواسته های خود را مطرح و مورد بررسی اعضا قرار گرفت وتمهیدات لازم در راستای بازگشت مجدد کارگران به شرکت پویا زرکان و پرداخت بیمه بیکاری به آنها انجام یافت .

تشکیل جلسه کار گروه صنعت و معدن

 جلسه کار گزوه صنعت و معدن که با حضور مهندس طاهری قائم مقام صنایع و معادن و فرجی معاون فرماندار تکاب تشکیل شده بود رئیس خانه صنعت و معدن تکاب به نمایندگی از بخش صنعت مشکلات پیش روی سرمایه گذاران در شهرک صنعتی را بیان و از عدم همکاری موثر بانک ها با بخش صنعت ابراز نارضایتی کردند ایشان لزوم ایجاد زیر ساخت های اساسی از قبیل گاز ،تلفن و شبکه فاضلاب در جهت توسعه شهرک را یاد آور و خواستار توجه و مساعدت مسئولین استانی شدند و در ادامه مقرر شد با هماهنگی فرمانداری یک نفر کارشناس تعیین تاکلیه مسائل و مشکلات سرمایه گذاران در بخش صنایع و معادن را جمع بندی و با هماهنگی اداره کل صنایع و معادن استان تمهیدات لازم انجام پذیرد0

 

/10:04 ق.ظ

کد خبر:  6123
فرستنده: tekab-ag.ir Admin
گروه:
22222
امتیازدهی
اين مطلب تا چه ميزان مورد قبول شما واقع شد؟
نظرات

نام و نام خانوادگی (الزامی)

پست الکترونیکی (الزامی)

وب سایت

Copyright 2011 www.Atorpat.ir   شرایط استفاده  حريم شخصي كاربران