در هفته مهارت ،کار آفرینی و آموزش های فنی و حرفه ای فرماندار تکاب از نحوه برگزاری دوره های آموزشی فنی و حرفه ای بازدید کردند.
داعی فرماندار تکاب با تنی چند از مسئولین با حضور در اداره فنی و حرفه ای این شهرستان با کار آموزان شرکت کننده در دوره های آموزشی دیدار و از نزدیک با نحوه برگزاری کلاس های آموزشی و از تجهیزات موجود مرکز آموزش فنی و حرفه ای تکاب بازدید بعمل آوردند. در این بازدید فرماندار ضمن گرامیداشت هفته مهارت،کارآفرینی به استعداد های کشاورزی منطقه اشاره و با بیان اینکه 180هزار هکتار زمین بایر در این شهرستان موجود می باشد اظهار داشت: ما آماده ایم با همکاری سایر دستگاه های اجرایی ذیربط با در اختیار قرار دادن زمین به جوانان تحصیل کرده و آموزش دیده آنان را مورد حمایت قرارداده و موجبات اشتغالشان را فراهم سازیم .
فرمانداربا توجه به آب و هوای منطقه توجه به کشت گل محمدی ، آلبالو و سماق را به فارغ التحصیلان در رشته کشاورزی مورد تاکید و خطاب به آنان افزود شما جوانان همت نمائید و با حمایت دولت ضمن اینکه برای خود اشتغال ایجاد خواهید کرد چهره منطقه را نیز تغییر و سرمایه و ثروت را در این شهرستان تولید خواهید کرد . داعی در ادامه از دوره های آموزشی طراحی فضای سبز،کشت کار گل خانه ای خاکی،پرورش قارچ خوراکی،تعمیر اتومبیل های سواری بنزینی،کارور پی ال سی تعمیر لوازم خانگی،کارور جی پی اس شهروند الکترونیکی بازدید و با کار آموزان گفتگو و مسائل و مشکلات آنان را از نزدیک مورد بررسی قرار داد.
در این بازدید رئیس اداره مرکز آموزش فنی و حرفه ای با اشاره به کمبود فضای آموزشی خواستار تخصیص اعتبارگسترش فضای آموزشی برای این مرکز شدند. مهندس احمدی گفت:در 4ماهه اول سال جاری 420 نفردر این مرکزدر بخش های مختلف از آموزش لازم برخوردار شده اند.
نام و نام خانوادگی (الزامی)
پست الکترونیکی (الزامی)
وب سایت
ارسال نظر به این مطلب را از طریق ایمیل به من اطلاع بدهید